Gebouwen N Baan – Deel 1 – Faller 222127

Vandaag begonnen met het in elkaar zetten van de 2 Perronoverkapping (Faller 222127). De Perronoverkapping ben ik in delen aan het lijmen zodat de lijm goed kan drogen. Zoals je kunt zien op de eerste foto, zijn de bogen bewerkt. De dragers die aan de buitenzijde van de bogen het dak dragen zijn verwijderd. Hierdoor komen de Perronoverkappingen tegen elkaar aan. Ook zijn de punten onder de voet verwijderd, dit is gedaan omdat de Perronoverkappingen verhoogd komen te staan.

Zodra de Perronoverkappingen klaar zijn, kan ik deze gaan plaatsen op de baan om dan een mal voor de bovenplaat kan maken. Zodra ik de mal voor de bovenplaat klaar heb, kan ik de hoogte gaan bepalen. Zodra de hoogte is bepaald wordt er nog een dichte kap gemaakt om de Perronoverkapping te verlengen.