N Baan – Deel 7 – Voeding voor wisseldecoder’s – fleischmann transformator 6705

fleischmann transformator 6705

Vandaag even weer langs de treinenwinkel geweest en daar een Fleischmann transformator 6705 gekocht. Deze wordt gebruikt om mijn 3 wisseldecoders van spanning te voorzien. zodat deze niet meer via de baanspanning wordt gehaald. Heb dus weer even onder de baan moeten zitten, om de decoders van nieuw draad te voorzien. Na een paar uur test draaien heb ik nog geen tot weinig problemen onder vonden.

Fleischmann 781388

Heb  ook gelijk nog een nieuwe stoom locomotief gekocht die hier boven staat. Dit is de fleischamnn 781388 (BR 055, DB), deze stoomlocomotief gaat de personenrijtuigen trekken van Fleischmann 8788 – 8789 – 8790. Mocht je nu willen weten welke wagons het zijn, neem dan even een kijkje onder de knop “Rollend materiaal”.