N Baan – Deel 11 – Ballast lijmen

Nadat de rails voorzien zijn van de ballast heb ik dit vast gelijmd met water verdunde witte houtlijm. de meng verhouding is 1:1 dat wil zeggen dat ik net zoveel houtlijm als water gebruik. Ook heb ik een beetje afwasmiddel toegevoegd zodat het waterspanning verbroken wordt en dan gemakkelijker tussen de ballast loopt.

Op de laatste foto’s kun je ook zien dat ik een voorbereiding zien die ik heb gedaan. Dit is om te zien hoe ik de bovenste laag wil gaan maken. Op de bovenste laag komt het dorp en industrie gedeelte dus probeer ik voldoende ruimte boven als onder te krijgen. Het seinhuisje dat naast de rails komt heeft dan natuurlijk ook een weg nodig. Ik wil hier geen overgang voor maken maar een tunnel. Dit is nog niet definitief maar denk dat dit wel zo gaat worden uiteindelijk. Dit heeft nog een vervolg.