N Baan – Deel 14 – Station bouwen

Hoewel er nog een hoop aan de baan moet gebeuren. Er moet nog een plaat gemaakt worden voor de 2e laag waar het dorp en omgeving op komt, het sjabloon heb ik al gemaakt dus daar heb ik geen extra werk meer aan. Ook heb ik zitten denken of er een bovenleiding komt en wordt aangelegd op de baan (twijfel hierover nog), en hoe ik een klein schaduwstation kan toevoegen in een later stadium. Voor een schaduw station heb ik momenteel geen extra ruimte voor dus dit zal moeten wachten tot er ruimte vrij komt. wel ben ik bezig geweest met het plannen van een schaduwstaion. Deze heeft momenteel 5 opstelsporen en 2 doorgaande sporen.

Om toch nog bezig te zijn ben ik dus begonnen met het in elkaar zetten van de Faller station Karlsberg 212114. Hieronder een aantal foto’s die gemaakt zijn tijdens het in elkaar zetten van het station.